Wilde Kastanje

Sinds 1998 ben ik vennoot, trainer en acteur bij VOF Wilde Kastanje Training & Opleiding.
Roos Heuff, Ilse van Kemenade en ik leiden het bedrijf samen.
De samenwerking binnen Wilde Kastanje is een voortdurende inspiratiebron voor me. Het afstemmen van doelen, het bewaken van grenzen, blinde vlekken gespiegeld zien en verlichten, bij willen dragen aan een veiligere, mooiere samenleving naast ondernemer zijn, werkelijk tot op het bot communiceren met elkaar, van hart tot hart, doelgericht en oplossingsgericht.
Zo communiceren we onder elkaar en we geven er trainingen en workshops in. Warm, dynamisch en echt in contact.

Wilde Kastanje creëert beddingen waarin professionals met onze trainers/ acteurs gesprekken kunnen oefenen. Het gaat altijd om situaties waarbij signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld aan de orde zijn. We werken met alle beroepsgroepen die in aanraking kunnen komen met signalen van huiselijk geweld en die daar over in gesprek moeten met de betrokkenen. Zowel in de preventieve sfeer ( verloskundigen bijvoorbeeld) tot aan gesprekken vanuit een justitieachtergrond ( forensisch artsen bijvoorbeeld) en alles wat daar in de keten tussen zit.
Wilde Kastanje helpt deskundigen hun gesprekskwaliteiten optimaal ondersteunend te laten zijn aan hun rol en het doel thuissituaties veilig te maken voor iedereen.

Martin Buber
‘Ich und Du’: ‘Alleen in de relatie tot de ander ontwikkelen wij ons ware mensZijn’